Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

COM TRAMITAR ELECTRÒNICAMENTEls tràmits online es poden realitzar tant des de l'apartat Gestions i servesis de la Seu Electrònica (que proporciona la informació i els documents necesaris per realitzar els tràmits), com des de la Carpeta Ciutadana. Per aportar documentació (sol·licitud, factura, projecte, etc.) a l’ajuntament s’ha de triar el tràmit Registre d'Entrada, i adjuntar la documentació a la sol·licitud.

Per a realitzar els tràmits administratius habituals haurà de tenir en compta les següents qüestions:
 
 • Per a PRESENTAR DOCUMENTS i escrits administratius en format telemàtic s’ha d’accedir al registre d’entrada de la Carpeta Ciutadana de la web de l’ajuntament des Castell.
 • Els SISTEMES D’IDENTIFICACIÓ I SIGNATURA admesos són els certificats digitals de la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre o el DNI electrònic. Pel bon funcionament del DNIe cal instal·lar els drivers. Disposam de dues opcions:
 • El pin ciutadà no serveix per signar, sols per realitzar consultes a la Carpeta Ciutadana:
  • Comprovar l'autenticitat dels documents impresos que hagi emès l’Ajuntament.
  • Consultar l'estat dels tràmits.
  • Consultar els documents que s'ha enviat o rebut amb registre.
  • Consultar l'estat de pagament dels tributs que estiguin disponibles. 
    

NOTIFICACIONS


 

Les notificacions les rebrà a la BÚSTIA DE NOTIFICACIONS de la Carpeta Ciutadana. Prèviament rebrà un correu electrònic amb la informació de què pot accedir-hi per recollir la notificació.

ATENCIÓ: El DNI i el correu electrònic del sol·licitant han de coincidir amb els de la persona que vol descarregar la notificació, si no coincideixen el sistema no permet accedir a ella (exemple de situació que no permet descarregar la notificació: presenta una sol·licitud el promotor i vol recollir la notificació l’arquitecte).NAVEGADORS

Per realitzar un tràmit electrònic es poden d’utilitzar els navegadors CromeMozilla Firefox o Internet Explorer (Guia ràpida de firma).
En el cas que igualment tengui dificultats per signar, cal comprovar que la versió del programa de l'assistent del DNIe (aplicació que ajuda a la instal·lació del lector de DNI i dels seus drivers) no estigui obsoleta o que el pin del DNIe no estigui caducat. Es necessari descarregar el programa AutoFirma, que trobareu al Portal de la Administració Electrònica (Pae).  
 

 ESQUEMA: COM TRAMITAR UNA SOL·LICITUD 
 
 
 

 
 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell