L'IBESTAT, Institut d'Estadística de les Illes Balears, proporciona un seguit d’estadístiques que poden ser d'interès de la societat. L'accés al seu portal web permet gaudir d’un estudi detallat de la realitat als ciutadans, empreses i institucions des Castell, a través d'estadístiques públiques, organitzades per criteris d'objectivitat i rigor metodològic, que fan possible l'explotació de dades oficials.

Es Castell Municipi en Xifres és una eina important a l’hora de mantenir una actualització diària de la informació estadística. Permet complir amb l'objectiu de transparència de la informació per contribuir a la millora de la qualitat dels serveis públics del nostre municipi.

Accés a la informació de Es Castell en 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell