Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 

Dimecres 14 de març a les 20:00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament des Castell.

FER COMPOST ÉS LA PERA! De la cuina al camp.


Aquest any el Consorci de Residus i Energia de Menorca s’ha posat com a fita promoure diverses actuacions de reducció de residus i la primera d’elles es materialitza a través de la campanya anomenada FER COMPOST ÉS LA PERA! De la cuina al camp, que té com a finalitat fomentar el compostatge domèstic.

Es tracta de la realització d'un seguit de cursos (un per municipi) on podreu adquirir les nocions bàsiques per tal d'aprofitar a ca vostra les restes del menjar i de les plantes, i convertir-les en compost, un adob orgànic de molta qualitat. A més, a tots els assistents se’ls obsequiarà amb llavors ecològiques i una bossa de tela per a la promoció de la campanya.

També cal destacar i agrair la col·laboració de les empreses locals: Comercial Jaype, Joan i Jordi S.L., Apalliser, Ferreteria eines i Construtot Bagur, que durant el transcurs de la campanya promocionaran l’adquisició de compostadores.

A Es Castell el taller es realitzarà dimecres 14 de març a les 20:00h a la Sala de Plens de l'Ajuntament. Us convidem a tots a participar-hi i a que feu difusió entre els vostres contactes.

Vos hi esperam!

 
Imatges relacionades