Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Inauguració Casal Jove des Castell

Inauguració Casal Jove des CastellEl passat divendres 25 de maig es va portar a terme la inauguració de les noves instal·lacions del Casal Jove des Castell.


Convé recordar que el passat 20 de març es va haver de desallotjar la Caserna Duc de Crillón (d'Intendència) en detectar patologies que podien afectar l'estabilitat de la coberta. El Casal Jove ocupava llavors una de les dependències d'aquestes instal·lacions.


Des del mateix dia l'Ajuntament des Castell ha estat treballant intensament per trobar una nova ubicació adient, on els joves poguessin seguir gaudint de totes les activitats que realitzaven en l'anterior emplaçament del Casal.


El nou Casal Jove des Castell s'ubica al C/ Sant Ignasi, 2B i el passat divendres es va obrir al públic en general amb motiu de la seva inauguració, a la qual van assistir els portaveus de tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament de la localitat, el Consell Insular, l'INJOVE, diverses entitats i un nombrós grup de joves del poble que són els usuaris habituals del Casal.


La regidoria de Joventut de l'Ajuntament des Castell agraeix la gran afluència registrada a l'acte inaugural del nou Casal Jove des Castell.