Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

2469/5000
La Frontera i La Guàrdia actuaran dia 6 de juliol a a Es Castell

2469/5000<br/>
La Frontera i La Guàrdia actuaran dia 6 de juliol a a Es CastellEls grups de música Rock La Guàrdia i La Frontera s'han inclòs Menorca en la seva gira estival, de manera que actuaran el proper 6 de juliol a partir de les 22 hores a Es Castell, amb motiu de les festes de Sant Jaume 2018. Aquest concert serà el primer esdeveniment que tindrà lloc relacionat amb les festes patronals del municipi, de manera que suposarà el punt de partida a un extens i replet programa d'activitats que es presentarà en el moment oportú.


L'empresa Balear Acústic organitza aquest concert, l'escenari s'ubicarà a l'aparcament de la zona escolar i esportiva de la localitat. Les entrades ja estan a la venda, amb un preu de 18 euros, en els següents establiments: Biosfera i American Bar a Maó, Centre de Cultura a Es Castell, Bar Escacs i Bar Géminis a Alaior, Bar Sa Plaça (Can Bep) en Mercadal, Feymar a Ferreries i Bar Imperi a Ciutadella. També es poden adquirir anticipadament on line a www.todotickets.es i www.codetickets.com. A més, els residents a Es Castell poden comprar les seves entrades a partir d'avui mateix, amb un descompte de 4 euros presentant el seu DNI, a l'oficina de Correus de la localitat. Finalment, el preu a taquilla el mateix dia el concert serà de 25 euros per persona.


La Guàrdia és una banda de música rock que es va formar a la ciutat de Granada en la primera meitat dels anys 80. Durant tota la seva carrera, que es divideix en dues etapes, una primera des de 1983 fins a 1997 i una altra des de 2003 fins al dia d'avui, han aconseguit vendre més d'un milió i mig de còpies, sent considerada per la crítica especialitzada com una de les formacions més importants de la història del rock a Espanya.


La Frontera és un grup de rock espanyol, creat a mitjans dels anys vuitanta. La banda va ser fundada per un grup d'amics, estudiants de publicitat, que s'havien conegut a la Facultat. Al principi es farien cridar Les Nines de cabdell. Malgrat alguns aturades i discos en solitari, La Frontera mai s'ha retirat del panorama musical espanyol.

És important destacar que l'empresa organitzadora va sol·licitar al Consell Insular de Menorca la possibilitat d'oferir un servei de Bus Nit per als residents de tots els municipis de l'Illa que desitgessin assistir al concert. La màxima institució insular va denegar tal sol·licitud al·legant que el Bus Nit només funciona les nits dels dissabtes.