Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Canvis de circulació amb motiu del concert de La Banda des Migjorn Gran

Canvis de circulació amb motiu del concert de La Banda des Migjorn GranEl concert de la Banda des Migjorn Gran que se celebrarà a Es Castell demà dimarts, 17 de juliol, a partir de les 21.30 hores obligarà a realitzar alguns canvis en la circulació de vehicles als voltants de l'aparcament de la zona escolar i esportiva de la localitat.


Aquests canvis consistiran en tallar la circulació des de la rotonda del C / Sant Josep fins la M6 (C / Tramuntana) entre les 20.45 hores de demà dimarts i les 00.30 hores de la matinada de dimecres.


Els vehicles que vulguin anar cap a Sant Lluís hauran de desviar pels carrers Sant Josep, Llevant i Tramuntana i, al revés, per anar cap a Maó hauran de circular pels carrers Tramuntana, Stuart i Castell de Sant Felip.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell