Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Ajuntament crea el tercer pipican de la localitat

L'Ajuntament crea el tercer pipican de la localitatL'Ajuntament des Castell ha habilitat un parc caní o pipican a la urbanització de Santa Anna, just al costat del Clot de ses Ànimes. Es tracta d'una superfície de 4.107 m2, la comesa serà el de servir com a lloc d'esbarjo per a gossos, constituint així la tercera experiència d'aquest tipus en el municipi ja que actualment estan disponibles dos espais més d'aquestes característiques al Moll d'en Pons i la zona superior de Cala Corb.


Per poder fer ús de la nova instal·lació és obligatori que el gos estigui identificat mitjançant xip, tingui la vacunació i la desparasitació al dia, que estigui inscrit en el Cens Municipal d'Animals de Companyia.


Les races de gossos declarades com potencialment perilloses podran accedir només amb morrió i corretja, independentment del seu grau d'educació. En canvi, els altres canins podran estar solts a qualsevol hora. Els amos s'han d'assegurar que la porta d'accés està tancada, hauran de recollir immediatament qualsevol deposició i usar les papereres. També s'han instal·lat bancs i s'habilitaran dues entrades al recinte, una per a les persones amb els seus gossos i una altra per als vehicles de neteja i manteniment.

 
Enllaços Relacionats
Declaracions del Batle, Lluís Camps