L'Obra Social La Caixa inverteix 4.000 euros en tres projectes a Es Castell

L'Obra Social La Caixa inverteix 4.000 euros en tres projectes a Es CastellL'Obra Social La Caixa ha acceptat finançar tres projectes de les Àrees d'Educació i Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell per un import total que ascendeix a 4.066 euros.


Els projectes en qüestió són els següents:


Instal·lació d'un nou gronxador adaptat per a discapacitats a la zona lúdica de la plaça Esplanada, per facilitar la inclusió de tots els nens siguin o no minusvàlids. Import: 2.386 euros.

Prevenció d'addicions en adolescents i joves. Des de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell i concretament des de l'Equip Municipal d'Intervenció Familiar del mateix, es detecta una especial necessitat de prestar atenció a la prevenció d'addiccions en adolescents i joves, de manera que es proposa aplicar un programa específic dins el proper 2019, dissenyat per a un servei especialitzat en l'àmbit de la drogodependència (Projecte Home Balears) i d'aplicació social que permeti la formació en la prevenció d'aquesta temàtica en les famílies del municipi. El programa se centrarà principalment en donar suport als processos de desenvolupament personal, familiar i comunitari que es duen a terme des de diferents serveis de base comunitària del municipi des Castell, i específicament en facilitar eines, instruments i coneixements per a dotar a les famílies d'habilitats suficients per prevenir aquelles situacions que envoltin l'àmbit de la drogodependència juvenil, aportant solucions als progenitors per fer front a situacions de consum incipients en els seus fills, impedint així l'agreujament i cronificació dels problemes amb les addiccions. El programa es destinarà a les famílies d'Es Castell que tinguin en el seu nucli familiar menors entre 12 i 17 anys. L'import de l'ajut de l'Obra Social La Caixa puja a 1.500 euros.

Subvenció per als premis literaris de narració curta Àngel Ruiz i Pablo. Import: 180 euros.


L'Ajuntament des Castell agraeix la col·laboració de l'Obra Social La Caixa per poder dur a terme les iniciatives enumerades.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell