Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Obra Social La Caixa inverteix 4.000 euros en tres projectes a Es Castell

L'Obra Social La Caixa inverteix 4.000 euros en tres projectes a Es CastellL'Obra Social La Caixa ha acceptat finançar tres projectes de les Àrees d'Educació i Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell per un import total que ascendeix a 4.066 euros.


Els projectes en qüestió són els següents:


Instal·lació d'un nou gronxador adaptat per a discapacitats a la zona lúdica de la plaça Esplanada, per facilitar la inclusió de tots els nens siguin o no minusvàlids. Import: 2.386 euros.

Prevenció d'addicions en adolescents i joves. Des de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell i concretament des de l'Equip Municipal d'Intervenció Familiar del mateix, es detecta una especial necessitat de prestar atenció a la prevenció d'addiccions en adolescents i joves, de manera que es proposa aplicar un programa específic dins el proper 2019, dissenyat per a un servei especialitzat en l'àmbit de la drogodependència (Projecte Home Balears) i d'aplicació social que permeti la formació en la prevenció d'aquesta temàtica en les famílies del municipi. El programa se centrarà principalment en donar suport als processos de desenvolupament personal, familiar i comunitari que es duen a terme des de diferents serveis de base comunitària del municipi des Castell, i específicament en facilitar eines, instruments i coneixements per a dotar a les famílies d'habilitats suficients per prevenir aquelles situacions que envoltin l'àmbit de la drogodependència juvenil, aportant solucions als progenitors per fer front a situacions de consum incipients en els seus fills, impedint així l'agreujament i cronificació dels problemes amb les addiccions. El programa es destinarà a les famílies d'Es Castell que tinguin en el seu nucli familiar menors entre 12 i 17 anys. L'import de l'ajut de l'Obra Social La Caixa puja a 1.500 euros.

Subvenció per als premis literaris de narració curta Àngel Ruiz i Pablo. Import: 180 euros.


L'Ajuntament des Castell agraeix la col·laboració de l'Obra Social La Caixa per poder dur a terme les iniciatives enumerades.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell