Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Associació de Comerciants d'Es Castell lliura una mitja peça de vedella al banc d'aliments

L'Associació de Comerciants d'Es Castell lliura una mitja peça de vedella al banc d'alimentsL'Associació de Comerciants d'Es Castell ha decidit lliurar el premi del sorteig de Nadal, que consisteix en mitja peça de vedella de la Cooperativa del Camp d'Alaior, al banc d'aliments de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de la localitat, que en els pròxims dies procedirà a repartir entre les famílies usuàries del servei.


El número guanyador va ser el coincident amb el primer premi de la Loteria Nacional de Nadal del 22 de desembre passat de 2018 (el nombre 03.347) i ha quedat desert.


Mitjançant aquest gest l'Associació de Comerciants d'Es Castell posa de manifest la seva sensibilitat cap a les persones més necessitades del municipi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell