Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Jornada de voluntariat per la neteja de camins

Jornada de voluntariat per la neteja de caminsL'Agenda Local 21 i l'Associació de Veïns des Castell han organitzat la 5ena jornada de voluntariat per la neteja dels camins des Garrover Gran i el d'en Tallacotes el proper dissabte 13 d'abril.


Per tal de fer més visible la tasca que estan realitzant els voluntaris i donar a conèixer la realitat dels camins del nostre municipi, l'Agenda Local 21 i l'Associació de Veïns des Castell anima a tots els ciutadans a participar en aquesta iniciativa.


El punt de trobada serà dissabte dia 13 d'abril a les 9 hores a l'aparcament de l'Escola Municipal Àngel Ruiz i Pablo. En cas de no poder assistir es prega fer la màxima difusió.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell