Jornada de voluntariat per la neteja de camins

Jornada de voluntariat per la neteja de caminsL'Agenda Local 21 i l'Associació de Veïns des Castell han organitzat la 5ena jornada de voluntariat per la neteja dels camins des Garrover Gran i el d'en Tallacotes el proper dissabte 13 d'abril.


Per tal de fer més visible la tasca que estan realitzant els voluntaris i donar a conèixer la realitat dels camins del nostre municipi, l'Agenda Local 21 i l'Associació de Veïns des Castell anima a tots els ciutadans a participar en aquesta iniciativa.


El punt de trobada serà dissabte dia 13 d'abril a les 9 hores a l'aparcament de l'Escola Municipal Àngel Ruiz i Pablo. En cas de no poder assistir es prega fer la màxima difusió.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell