Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

La Fira d'Abril de Menorca se celebrarà per setè any consecutiu a Es Castell

La Fira d'Abril de Menorca se celebrarà per setè any consecutiu a Es CastellEl municipi des Castell acollirà per setè any consecutiu la celebració de la XIV Fira d'Abril de Menorca els dies 3, 4 i 5 de maig, un esdeveniment multitudinari que ha registrat en edicions anteriors una assistència d'unes 3.500 persones aproximadament.

L'Ajuntament de la localitat ha instal·lat una carpa de prop de 600 metres quadrats a la Plaça Esplanada per acollir totes les activitats que ha organitzat la Casa d'Andalusia de Menorca.

La inauguració i Obertura del Reial de la Fira se celebrarà el divendres 3 de maig a les 20.30 hores a càrrec de l'alcalde d'Es Castell, Lluís Camps, i la presidenta de la Casa d'Andalusia de Menorca, Toñy Silvar. Posteriorment, la Andalusa de l'Any 2019, Josefina Rada Pino, procedirà a la lectura del Pregó i les 22 hores començarà el tapes, la festa i el ball per Sevillanes.

L'endemà, dissabte 4 de maig a les 12.30 hores la Colla de Geganters de Maó traurà a ballar els "Gegants" pels carrers d'Es Castell i, a partir de les 15 hores, tornarà les tapes, la festa i les Sevillanes per donar pas, a les 18 hores, a un espectacle eqüestre a càrrec de Grup de Cavallers de Maó (Quadra Bintaufa) i, posteriorment, del Grup de Carruatges Antics. La festa seguirà a les 20.30 hores amb l'actuació de l'Escola i Quadres de Ball de la Casa d'Andalusia de Menorca. A partir de les 23.30 hores serà el torn del grup de Rumba-flamenc "Los Chaveas".

L'últim dia de la Fira, diumenge 5 de maig, actuació a les 13 hores a càrrec de ASODEFC i, finalment, el Reial de la Fira es clausurarà a les 17 hores.

L'Ajuntament des Castell i la Casa d'Andalusia de Menorca conviden a la Fira a tots els residents i visitants, amb especial atenció per als 7.000 andalusos que viuen actualment a l'Illa.