Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull la segona edició de les Jornades Hispano-Britàniques


Es Castell acull la segona edició de les Jornades Hispano-BritàniquesL'Ajuntament des Castell i l'Associació Menorca Britannia han organitzat del 10 al 12 de maig, amb la col·laboració del Consorci del Museu Militar i la Fundació Foment del Turisme de Menorca, la segona edició de les Jornades Britàniques, un esdeveniment que té per objectiu apropar les dues cultures, britànica i espanyola (amb les particularitats pròpies de Menorca), així com també retre homenatge a les arrels fundacionals del municipi, ja que convé recordar que Es Castell va néixer durant la dominació britànica amb el nom de Georgetown. L'any passat es va celebrar


El programa d'activitats s'inaugurarà amb una desfilada el divendres 10 de maig amb "The City of Norwich Pipe Band", una espectacular banda de gaiters anglesos que no és la primera vegada que ens visiten. L'endemà, dissabte 11, el Museu Militar de Menorca obrirà les portes per rebre visites gratuïtes en horari de 10 a 13 hores. A les 10 hores també es podrà realitzar una visita gratuïta al Castell de Sant Felip (prèvia inscripció al telèfon 971 36 51 93 de l'Ajuntament des Castell) i, a la tarda, a les 17.30 hores se celebrarà un espectacle eqüestre a la Plaça Esplanada. Finalment, a les 21 hores el grup de rock "Living the Dream" oferirà un concert a la Plaça des Mercat.


Diumenge 12 de maig de 9 a 12 hores es reprendran les visites gratuïtes al Museu Militar de Menorca i a les 10 hores al Castell de Sant Felip. Al migdia, 12 hores, es durà a terme la primera Representació Històrica del Tractat d'Amiens de 1802 i una desfilada amb "The City of Norwich Pipe Band". A les 17 hores, Afternoon tea amb Icar Toset Duo i, a les 19 hores finalitzaran les Jornades amb ball folklòric menorquí amb Femefolk a la Plaça Esplanada.


A més, les II Jornades Hispano-Britàniques 2019 inclouen la XXXI Ruta de Tapes, la primera de la recentment iniciada temporada turística, amb la participació de 11 establiments que oferiran una tapa més una beguda a un preu de tres euros:


1 -Centre Cultural: Original "Fish and xips" / Original "Fish and xips".

2 - Bar Tony: Filet de porc amb salsa de flor de carbassa / Pork sirloin with flower pumpkin salze.

3 - Granja Es Castell: Bocatín de Cardenals / "Cardinals" mini roll.

4 - Port Dips: Burret de formatge emmental i pollastre al porro amb xampinyons / Wrap of Chicken, emmental cheese, leek and mushrooms.

5 - Badia Bar Restaurant: Llagostí marinat amb porro saltejat / Marinaded Shrimps with sauteed leeks.

6 - Bar Illa: Torrada d'anxoves amb samfaina de l'horta / Anchovies toast with Ratatouille.

7 - Botanic Restaurant Menorca: Broqueta de "fish and xips" amb tempura de coliflor / Fishand xips brochette with CAULIFLOWER tempura.

8 - Casa Kuenka: Pastís de carn estil Kuenka / Meat loaf Kuenka 's style.

9 - La Mar Salà: Ou farcit de tonyina / Tuna Stuffed egg.

10- Bar Sa Cala: Patata farcida de chilli amb carn / Jacked potatoes Stuffed with chilli and meat.

11 - És Llenegall: Broqueta "Sunday roast" / "Sunday roast" skewer.


L'Ajuntament des Castell agraeix la col·laboració dels integrants de l'Associació Menorca Britannia en l'organització d'aquestes activitats.

 
Enllaços Relacionats
PROGRAMA
RUTA DE TAPES