Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell rep la primavera amb flors


Es Castell rep la primavera amb florsL'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell ha organitzat per als dies 10, 11 i 12 de maig la tercera edició de Floreix Es Castell, una iniciativa que coincidirà en el calendari amb la celebració de les II Jornades Hispano-Britàniques i la XXXI Ruta de Tapes.


Floreix Es Castell torna al calendari d'activitats que organitza l'Ajuntament de la localitat amb la col·laboració de particulars, associacions, clubs esportius, partits polítics, etc. Un total de 15 espais públics i / o privats es decoraran amb motius florals.


Diversos espais de la Plaça Esplanada, l'edifici de l'Ajuntament, el Centre de Cultura i el Moll de Calasfonts són algunes de les zones de domini públic que s'ornamentaran amb plantes i flors, així com diversos domicilis particulars i comerços de la localitatA més, l'Ajuntament atorgarà diversos premis als espais millor decorats. Els guardons es lliuraran el diumenge 12 de maig a les 17.30 hores en un acte públic que es durà a terme a la Plaça des Mercat.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell