Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell rep la primavera amb flors


Es Castell rep la primavera amb florsL'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell ha organitzat per als dies 10, 11 i 12 de maig la tercera edició de Floreix Es Castell, una iniciativa que coincidirà en el calendari amb la celebració de les II Jornades Hispano-Britàniques i la XXXI Ruta de Tapes.


Floreix Es Castell torna al calendari d'activitats que organitza l'Ajuntament de la localitat amb la col·laboració de particulars, associacions, clubs esportius, partits polítics, etc. Un total de 15 espais públics i / o privats es decoraran amb motius florals.


Diversos espais de la Plaça Esplanada, l'edifici de l'Ajuntament, el Centre de Cultura i el Moll de Calasfonts són algunes de les zones de domini públic que s'ornamentaran amb plantes i flors, així com diversos domicilis particulars i comerços de la localitatA més, l'Ajuntament atorgarà diversos premis als espais millor decorats. Els guardons es lliuraran el diumenge 12 de maig a les 17.30 hores en un acte públic que es durà a terme a la Plaça des Mercat.