Els comerciants des Castell recapten 500 euros per als nens amb càncer

Els comerciants des Castell recapten 500 euros per als nens amb càncerL'Associació de Comerciants des Castell va organitzar el passat diumenge 12 d'abril una venda de pastissos elaborats pels comerciants i de manualitats fetes a mà per voluntàries d'ASPANOB, amb l'objectiu de recaptar fons per a l'Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears (ASPANOB).


El passat diumenge 12 de maig al migdia es van posar a la venda a la carpa situada a la Plaça Esplanada i es va aconseguir recaptar un total de 350 euros en pastissos i 150 euros en manualitats.


El 100% de la recaptació s'ha lliurat a l'Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears, perquè aquesta entitat pugui seguir fent la seva tasca.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell