COL·LECTIUS I PERSONES INTERESSADES EN LA CONSTRUCCIÓ PARTICIPATIVA DE L'ENTORN (31.05 I 01.06.2019)

COL·LECTIUS I PERSONES INTERESSADES EN LA CONSTRUCCIÓ PARTICIPATIVA DE L'ENTORN (31.05 I 01.06.2019)19 a 21h: Crida a col·lectius i persones interessades en la construcció participativa de l'entorn. El col·lectiu artístic AATOMIC LAB han organitzat duna presentació dirigida a professionals de l'àmbit sociocultural i artístic de Menorca. La idea d'AACC és connectar en forma de xarxa diferents agents i assajar la seva capacitat per a incidir sobre la construcció col·lectiva de l'hàbitat, entenent aquest 'hàbitat' com una entitat complexa on es combinen, entre altres, aspectes constructius, paisatgístics, socials, culturals i tecnològics que donen motiu a múltiples enfocaments de diferents disciplines, per a administracions i institucions a l'hora de repensar els nostres entorns.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell