Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
L'incivisme d'uns pocs que paguem entre tots

L'INCIVISME AMB ELS RESIDUS VOLUMINOSOS

L'INCIVISME AMB ELS RESIDUS VOLUMINOSOSL'Ajuntament des Castell pressuposta en més de 25.000 €/any la recollida d'estris i voluminosos i en prop de 17.000 €/any la recollida de restes de poda i jardineria.

Malgrat disposar d'aquest servei de recollida gratuït, cada setmana veiem als carrers del municipi i urbanitzacions, muntanyes d'andròmines velles, residus d'obres, bosses de poda, etc que s'acumulen al voltant de contenidors i en els voltants de «tanques» que acaben transformant-se en abocadors improvisats.

L'incivisme d'uns pocs, costa a les arques públiques (i per tant a tots els veïns del municipi) al voltant de 30.000 € extra, a més de donar una molt mala imatge a turistes i visitants, propiciar l'aparició de plagues i ésser una potencial font de contaminació ambiental.

A més l'Ajuntament realitza una aportació de 29.000 € a la Xarxa de Deixalleries de Menorca perquè tots els veïns des Castell puguin fer ús d'aquestes instal·lacions i dipositar de manera gratuïta els seus residus (excepte poques excepcions com a pots de pintura, residus amb amiant i fitosanitaris).

Aquest Ajuntament vol recordar a tots els veïns des Castell que es requereix de la col·laboració de tots per a acabar amb aquesta situació, de manera que els recursos que des del Consistori s'aporten per a realitzar aquest servei puguin veure els seus fruits i tots puguem gaudir d'un poble net i lliure de contaminació.

 
Ajuntament des Castell