OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA ES CASTELL 2019

OFICINA D'INFORMACIÓ TURÍSTICA ES CASTELL 2019La OIT (Oficina d'informació turística) de Es Castell ja té un nou lloc. Situada a S'arraval Vella, just al costat de la parada de bus, hi podreu trobar tot tipus d'informació, tant per visitants a l'illa com per residents.

Des de mapes, informació del busos, activitats a l'aire lliure, horaris dels diferents monuments històrics, accessibilitat i serveis de les platges, l'oferta artística i cultural, mercats, festes, camí de cavalls, informació sobre bones pràctiques mediambientals, llistats d'empreses de lloguer i allotjament i tot tipus de revistes de Menorca, entre altres.

Per ara el nostre horari és de dilluns a dijous de 9:00h a 13:00 h i els divendres de 17:00h a 21:00?h. Aquest horari pot canviar, ja que estem buscant quin aniria millor per prestar un millor servei al públic.

La nostra adreça electrònica de contacte és cgarriga@aj-escastell.org

OIT Es Castell

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell