L’Ajuntament reformarà Es Soleiet per millorar les condicions de les escoles de música i pintura

L’Ajuntament reformarà Es Soleiet per millorar les condicions de les escoles de música i pintura29 de novembre de 2019

La Brigada Municipal ja ha començat les feines de reforma de l’antiga escoleta Es Soleiet, que han de permetre la dignificació i optimització d’aquest cèntric espai, així com la millora de les condicions de les escoles municipals de música i pintura.

D’aquesta manera, la intervenció permetrà ampliar els espais dedicats a l’Escola Municipal de Pintura, amb l’objectiu de poder satisfer tota la demanda que actualment no pot ser atesa per manca d’espai, i alhora millorar les condicions en les quals es duen a terme les classes. 

A més, la reforma també permetrà unificar l’Escola Municipal de Música, que ara es troba disgregada entre Es Soleiet i el CEIP Àngel Ruiz i Pablo, i millorar-ne les condicions de treball.

Les obres no afectaran el normal funcionament de les classes, ja que principalment es duran a terme durant el descans de Nadal. 

Pel que fa a les festes infantils que fins ara s’hi duien a terme, l’Ajuntament posa a disposició de tota la ciutadania la plaça des Mercat, un espai en el qual es poden realitzar aquest tipus d’actes en les mateixes condicions.

 
Imatges relacionades
 
 
 

Ajuntament des Castell