Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L’Ajuntament i el Consell signen el conveni per a la realització d'un Casal d’Entitats as Castell 

L’Ajuntament i el Consell signen el conveni per a la realització d'un Casal d’Entitats as Castell 19 de desembre de 2019

L’Ajuntament des Castell i el Consell Insular de Menorca han signat el conveni per a l’adequació dels baixos del carrer Agamèmnon núm. 19, que acollirà el nou Casal d’Entitats des Castell.

La signatura del conveni de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Castell ha tingut lloc aquest matí, i hi han participat  la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la consellera de Cooperació Local, Habitatge i Participació, Cristina Gómez, l’alcaldessa des Castell, Joana Escandell, i el primer tinent d'Alcaldia, Joan Antoni Serra.

El Casal d’Entitats des Castell forma part dels projectes guanyadors escollits per la ciutadania a dins del marc dels Pressuposts Participatius 2018 de la institució insular. En total va obtenir 132 vots i inicialment tenia una partida assignada de 45.000 euros. No obstant, una vegada feta la valoració del projecte i haver explorat diferents possibilitats, es va determinar que la dotació assignada no era suficient per a l’adquisició i adequació d’un local per aquest fi. En aquest sentit, l’ajuntament des Castell, també interessat amb el projecte, va oferir un immoble al carrer d’Agamèmnon on poder desenvolupar aquest projecte i així poder satisfer les necessitats dels residents al municipi.

Mitjançant aquest conveni, l’ajuntament des Castell es compromet a fer les obres pertinents (licitació, contractació i direcció de les obres) necessàries per tal de poder desenvolupar aquest projecte. Per altra banda, el finançament de les obres anirà a càrrec de l’Ajuntament des Castell i del Consell Insular qui aportarà un import màxim de 45.000 euros.

Les obres permetran l’adequació de l’esmentat local, de propietat municipal, com a centre d’entitats del municipi. El cost total de la reforma serà de 161.000 euros, i l’Ajuntament des Castell n'aportarà 116.000 euros.

El nou local comptarà amb quatre espais: un espai de 62 m², que ocuparà la Colla de Geganters i Grallers des Castell; un espai de 63 m², que ocuparà la secció d’escacs del Centre de Cultura; un espai de 32 m², que ocuparà l’associació Revel'art; i un espai de 16 m², que de moment roman disponible per a qualsevol associació que estigui interessada.

També es crearà un espai polivalent per a ús compartit de totes les entitats i associacions, que hi podran organitzar actes i reunions.

Ara, el següent pas és la redacció del projecte i l’execució de les obres. Es preveu que les obres estiguin finalitzades dins el període de 4 mesos.
 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell