L’Ajuntament licita el projecte de renovació de l’enllumenat de Sol de l’Est

L’Ajuntament licita el projecte de renovació de l’enllumenat de Sol de l’Est28 de gener de 2020

L’Ajuntament traurà demà a licitació la contractació de les obres de renovació de l’enllumenat públic de Sol de l’Est, un projecte que té l’objectiu de modernitzar l’enllumenat d’aquesta urbanització a partir de criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. 

El projecte es va aprovar en Junta de Govern el passat 24 de gener, després de passar per una fase de revisió per tal d’adaptar-lo a la normativa vigent.

El projecte preveu la substitució total del sistema d’enllumenat, garantint una millor uniformitat de la luminància, així com el compliment de la normativa referent a la protecció del medi nocturn. 

Les obres comportaran la substitució de tots els fanals actuals per llums de tecnologia LED, així com la renovació de tot el cablejat. 

El pressupost de licitació és de 731.028,26 euros, IVA inclòs, dels quals 200.000 es finançaran amb fons provinents del PIC 2019 del Consell Insular de Menorca, i la resta amb fons municipals. 

L’Ajuntament preveu que les obres comencin a finals de març o principis d’abril, i el termini d’execució de les feines serà de 240 dies. Per tal de minimitzar les molèsties, les obres es dividiran en dues fases de 120 dies cadascuna, que afectaran a zones diferents.