S'inaugura l'exposició 'Es Castell, S. XXI - 250 -2021' del fotògraf David Arquimbau

S'inaugura l'exposició 'Es Castell, S. XXI - 250 -2021' del fotògraf David Arquimbau31 de gener de 2020

Una cinquantena de persones van assistir ahir fosquet a la inauguració de l'exposició 'Es Castell, S. XXI - 250 -2021', del fotògraf David Arquimbau, en un acte que va comptar amb la presència del primer tinent d'Alcaldia, Joan Antoni Serra, i de nombrosos regidors.

La mostra es podrà veure fins al 29 de febrer a la Biblioteca Pública des Castell.

Es Castell, escenes quotidianes de la vida al carrer

Es Castell, S. XXI - 250 -2021 és un projecte iniciat per David Arquimbau l'any 2012, que pretén mostrar la vida i la quotidianitat dels habitants des Castell, just abans del 250è aniversari de la fundació del poble, que se celebrarà l’any vinent.

Amb aquest projecte, Arquimbau vol deixar constància de la multiculturalitat des Castell, capturant escenes de carrer del dia a dia del poble, i també celebracions com Nadal, Setmana Santa, Carnaval o les festes patronals.

L'exposició arriba as Castell, a casa seva, després d’haver passat pel festival de cinema i fotografia Menorca Doc Fest i per l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca. A la Biblioteca des Castell es podrà veure una selecció de fotografies de la mostra, ja que l'espai no permet exhibir-la completa.

David Arquimbau és fotoperiodista de l’agència EFE i col·labora amb publicacions com el Diari Ara i El País, entre altres.

 
Imatges relacionades