Els Serveis Socials reforcen l’atenció a la ciutadania

Els Serveis Socials reforcen l’atenció a la ciutadania 24 de març de 2020 

Davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus (Covid-19), i el consegüent estat d’alarma decretat a tot el país, l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament des Castell fa feina amb més intensitat que mai per atendre a totes les persones del municipi que necessiten ajuda per cobrir les seves necessitats bàsiques.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Noemí Gomila, ha explicat que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) segueix atenent a les persones que viuen soles o que tenen família però requereixen l’ajuda d’una treballadora familiar per a les tasques d’higiene personal i manteniment de l’habitatge.

També es manté el servei de menjar a domicili, que s’ha ampliat amb l’atenció a diferents usuaris que fins ara no estaven atesos pels Serveis Socials, però que en les actuals circumstàncies de confinament s’ha vist necessari poder-los proporcionar un menú diari a casa.

A més, des dels Serveis Socials s’està fent feina per informar i fer arribar a tothom les recomanacions i instruccions de la Conselleria de Salut.

Gomila ha subratllat que “esteim intentant resoldre totes aquelles dificultats que es puguin trobar les famílies del municipi, siguin o no usuàries dels Serveis Socials, i ens posam a disposició de la ciutadania per a qualsevol cosa”.

La regidora a també ha volgut agrair i posar en valor la important tasca que aquests dies està duent a terme tot l’equip de Serveis Socials, especialment les treballadores familiars, que continuen fent feina als domicilis, prenent totes les mesures de prevenció necessàries.

Telèfons de contacte

Serveis Socials: 971 36 01 14

Servei d'Atenció al Ciutadà: 971 36 51 93 

Horari: de 8.30 a 13.30 h

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell