Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

[Actualització] Mesures de suport a famílies i pimes davant la crisi del coronavirus

[Actualització] Mesures de suport a famílies i pimes davant la crisi del coronavirus26 de març de 2020

L'Ajuntament des Castell vol ajudar les famílies i pimes del municipi davant la crisi del coronavirus (Covid-19). És per això que s'han pres les següents mesures, en el marc de l'estat d'alarma decretat a tot el país:

- Les quotes de les activitats municipals suspeses o que no s'hagin pogut prestar es bonificaran proporcionalment. Així mateix, mentre duri l'estat d'alarma se suspèn la liquidació d'aquestes.

- Les quotes de la taxa d'ocupació de via pública relatives a terrasses que no hagin pogut ser emprades es bonificaran proporcionalment. Així mateix, mentre duri l'estat d'alarma se suspèn la liquidació d'aquestes. 

- Els expedients de fraccionament en curs quedaran ajornats mentre duri l'estat d'alarma, com a mínim, fins al dia 30 d'abril, així com el període de matrícula de l'escola infantil per al proper curs.  

- Es pagaran amb urgència totes les factures que hagin estat entregades a l'Ajuntament.

- Es flexibilitza el pagament dels tributs i les liquidacions, modificant el calendari fiscal de la manera com es mostra en la imatge i el document adjunts. 

*Més informació en el document adjunt al final de la pàgina.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell