Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell suprimeix les franges horàries per passejar i fer esport 

Es Castell suprimeix les franges horàries per passejar i fer esport 11 de maig de 2020 

L'Ajuntament des Castell informa que a partir d’avui mateix se suprimeix, en tot el municipi, l’aplicació de les franges horàries per passejar i fer esport segons grups d’edat, que fins ahir limitaven aquestes activitats. 

D’aquesta manera, a partir d’avui mateix aquestes activitats es poden realitzar entre les 6 i les 23 hores, respectant sempre les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries. 

L’Ajuntament ha pres aquesta decisió després de resoldre els dubtes que els nous criteris van suscitar ahir en referència a la seva possible aplicació al municipi, i després de consultar amb la Delegació del Govern a les Illes Balears. 

La batlessa Joana Escandell ha assenyalat que l’Ajuntament actua en tot moment sota els principis de seguretat i cautela, i ha volgut recordar a la ciutadania que “el procés de desescalada no és una cursa per veure quin municipi o comunitat arriba primer”.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell