Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

S'obre el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts al transport per a estudiants

S'obre el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts al transport per a estudiants4 de juny de 2020

L'Ajuntament des Castell ha obert el termini perquè els estudiants d'entre 15 i 25 anys empadronats al municipi puguin sol·licitar un ajut econòmic per sufragar una part de les seves despeses de transport.

Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 19 de juny al registre d’entrada de l’Ajuntament des Castell (cal demanar cita prèvia al 971 36 51 93).

Desplaçaments fora de l’illa de Menorca
 

L’objecte d’aquesta convocatòria és la concessió d’ajuts individuals adreçats a l’alumnat que s’hagi de desplaçar fora de l’illa de Menorca, dins el territori nacional, durant el curs 2019-2020, que no percebi cap altre tipus d’ajut per a desplaçament.

Els estudis per als quals es pot sol·licitar ajut són:
 
a) Estudis universitaris: de grau, primer i segon cicle, màster, doctorat o altres estudis de postgrau 
b) Formació professional de grau mitjà o superior 
c) Ensenyaments artístics superiors
d) Altres estudis, sempre que aquests es realitzin a institucions de reconegut prestigi i es demostri haver fet estudis previs relacionats amb la matèria

Podran ser beneficiaris de l’ajut l’alumnat d’entre 18 i 25 anys empadronat as Castell, mínim un any, i matriculat a qualsevol dels centres on es desenvolupin els estudis descrits anteriorment.

L’ajut consistirà en el finançament d’un desplaçament d’anada i tornada per sol·licitant, amb un màxim de 150 €/alumne, i va destinat a les despeses de transport ocasionades pel trasllat del beneficiari/ària des del centre on es cursin els estudis fins a l’illa de Menorca.

Desplaçaments dins de l'illa de Menorca

És objecte d’aquesta convocatòria l’atorgament d’ajuts individuals adreçats a l’alumnat escolaritzat d’ensenyament superior no universitari des Castell que no percebi cap altre tipus d’ajut per a desplaçament.

Els beneficiaris de l’ajut és l’alumnat d’entre 15 i 21 anys empadronat as Castell i matriculat a qualsevol centre educatiu de Menorca per a realitzar estudis de grau mitjà, superior o batxillerat.

L’ajut consistirà en el finançament de 50 euros per sol·licitant, destinats a cobrir les despeses de transport ocasionades pel trasllat del beneficiari des del municipi des Castell fins el centre on es cursin els estudis.

Al final d'aquesta pàgina trobareu les bases completes de les ajudes amb la documentació que cal aportar, així com els models de sol·licitud que cal presentar. 

Recordau que cal demanar cita prèvia al telèfon 971 36 51 93