Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència
Ràdio
Certificat de resident per a viatjar

Carpeta Ciutadana
Bústia de Suggerències


Comerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música

Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Un Sant Jaume sense cavalls 

Un Sant Jaume sense cavalls 12 de juny de 2020

Aquest proper Sant Jaume no hi haurà cavalls als carrers des Castell, ni tampoc se celebrarà cap acte amb la participació dels caixers. Així es va decidir ahir, de manera consensuada, entre la corporació municipal, la Junta de Caixers i la Policia Local des Castell. 

La decisió es pren des de la responsabilitat, el sentit comú i l’estima cap a la festa, i anteposant la seguretat i la salut de les persones a qualsevol altra consideració. 

El passat mes de maig, els ajuntaments de Menorca van acordar que enguany les festes patronals dels nostres municipis hauran de prescindir de tots aquells actes que impliquin grans concentracions de persones, per tal de poder garantir les mesures de prevenció de la covid-19. En aquest sentit, consideram que la presència de cavalls i caixers als carrers des Castell seria incompatible amb aquests objectius. 

Som conscients que la festivitat de Sant Jaume, amb tots els seus actes protocol·laris, constitueix un tret essencial de la identitat des Castell, però el dret a la salut és un bé irrenunciable.

Una vegada presa aquesta dolorosa decisió, l’Ajuntament farà feina per tal de dur a terme aquelles activitats alternatives que siguin compatibles amb la situació que estem vivint, i demana comprensió i col·laboració als vesins i vesines des Castell. 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell