El Mercat de Calesfonts s'amplia i canvia d'ubicació

El Mercat de Calesfonts s'amplia i canvia d'ubicació1 de juliol de 2020

Avui comença una nova edició del Mercat de Calesfonts, una de les cites més esperades de l'estiu al nostre municipi. 

Enguany, el Mercat de Calesfonts augmentarà el nombre de paradetes, que passaran de 12 a un total de 23.

L'ampliació servirà per donar resposta al creixent nombre de sol·licituds que els darrers anys es rebien per part de paradistes que hi volien participar, en una mesura que ha de servir per estalonar el comerç local. 

Nova ubicació

En el marc de les mesures de prevenció de la covid-19, i per tal de garantir una major distància de seguretat, enguany el mercat cambiarà d'ubicació.

D'aquesta manera, les 12 paradetes que se situaven a la rampa central d'accés a Calesfonts, es traslladaran a la zona de dalt, al carrer Miranda de Calesfonts. Per altra banda, un grup d'11 paradetes més se situarà al passeig de Santa Àgueda (devora l'Hotel Hamilton). 

Podeu veure la nova ubicació a les imatges del final de la pàgina. 

Què s'hi pot trobar?

Al Mercat de Calesfonts es poden trobar una gran varietat de productes artesanals fets a Menorca.

Dies de mercat i horari

El mercat se celebrarà cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge, en horari de 19 a 23.30 hores, durant els mesos de juliol i agost.

Mesures de prevenció de la covid-19

El mercat comptarà amb mesures especials de prevenció de la covid-19, per tal de garantir les normes de distanciament social i la seguretat de paradistes i visitants. Les parades se situaran a una distància de 2 metres les unes de les altres, i totes disposaran de gel hidroalcohòlic. A més, els paradistes hauran d'atendre els clients d'un en un. 


 

 
Ajuntament des Castell