L'Ajuntament trasllada l'oficina de turisme al molí de Santa Creu

L'Ajuntament trasllada l'oficina de turisme al molí de Santa Creu28 de juliol de 2020

Avui, ha entrat en funcionament l'oficina de turisme municipal, que a partir d'enguany s'ubicarà al molí de Santa Creu.

L'oficina romandrà oberta fins a finals del mes de setembre, en horari de 9.30 a 13.30 h, de dilluns a divendres. Per tal d'atendre els visitants, l'Ajuntament ha contractat un informador turístic i ha comptat amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Una ubicació privilegiada

L'any passat l'oficina ja es va traslladar des de l'Ajuntament a una caseta situada a la plaça de s'Arraval Vella, un espai d'entrada al municipi en el qual van augmentar de manera notable el nombre de persones que hi van sol·licitar informació.

Enguany, l'oficina s'ha traslladat al molí de Santa Creu, en el que serà la seva ubicació definitiva.

El regidor de Turisme, Jordi Vidal, ha assegurat que "aquest nou emplaçament permetrà donar un nou ús i posarà en valor un bé etnològic de la importància del molí de Sant Creu, un monument emblemàtic del nostre municipi situat en una posició privilegiada a l'entrada del poble".

A més, per tal d'indicar la situació de l'oficina turística s'han col·locat diversos senyals en diferents punts, i també s'han actualitzat els plànols turístics amb la nova ubicació.

 
Imatges relacionades
 
 

Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell