Surten a licitació les obres d'ampliació de l'aparcament de les escoles

Surten a licitació les obres d'ampliació de l'aparcament de les escoles4 d'agost de 2020

Fins al pròxim 14 d'agost, romandrà obert el període de presentació de propostes per a la licitació de les obres d'ampliació de l'aparcament de la zona escolar des Castell (aparcament de Calesfonts).

Les obres compten amb un pressupost de 123.942 euros (IVA exclòs), que seran finançats amb fons propis de l'Ajuntament i amb l'ajut que s'ha sol·licitat al Consell Insular de Menorca, en el marc de Pla Insular de Cooperació. El termini de l'execució de l'obra serà de tres mesos.

El projecte permetrà crear una seixantena de noves places d'estacionament de vehicles, que s'ubicaran en els terrenys on fins fa poc estaven situats els horts socials, que s'han traslladat recentment a la zona més propera a les escoles, dins el mateix solar.

D'aquesta manera, el projecte permetrà augmentar de manera significativa les places d'aparcament disponibles al municipi. 

Instal·lació d'una planta fotovoltaica

Per altra banda, a l'aparcament actual està prevista la instal·lació d’una pèrgola fotovoltaica, que cobrirà l'espai i servirà per alimentar les instal·lacions escolars i esportives de la zona.

Aquest projecte comptarà amb una inversió de 653.400 euros, dels quals l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi de l'Energia (IDAE) n'aportarà el 50%. L'import restant l'assumiran l'Ajuntament (25%) i el Consell Insular de Menorca (25%).

 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell