El Ple aprova el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'associació IGA Menorca

El Ple aprova el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'associació IGA Menorca5 d'agost de 2020

El darrer Ple municipal va aprovar el conveni de col·laboració entre l'associació IGA Menorca i l'Ajuntament des Castell per al bienni 2020-2021.

Amb l'acord, l'Ajuntament es compromet a aportar la quantitat de 4.000 euros, que serviran per finançar la participació de Menorca en els pròxims Island Games, que se celebraran a l'illa de Guernsey, del 3 de juliol al 9 de juliol de 2021.

L'acord també servirà per projectar la imatge de l’Ajuntament des Castell a través dels diversos mitjans de difusió i promoció de què disposa el projecte Island Games.

Associació IGA Menorca

Entre els objectius de l'associació IGA Menorca hi ha el d'organitzar la participació de Menorca en els Islands Games, un esdeveniment esportiu organitzat cada dos anys per l’Associació Internacional dels Jocs Insulars (International Island Games Association o IGA), i en el qual només poden participar illes o arxipèlags.

D'aquesta manera, IGA Menorca fa possible la participació dels esportistes menorquins en competicions internacionals, i promou la marca Menorca, en especial, la cultura menorquina i l’esport menorquí.

A més, través del voluntariat, IGA Menorca fomenta l’amistat entre les diverses comunitats insulars, i promou la millora de la salut a través de l’esport.

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell