Guanyadors del concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa'

Guanyadors del concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa'7 d'agost de 2020

El passat mes d'abril, l'Ajuntament va convocar el concurs de fotos i vídeos 'Es Castell queda a casa', amb la finalitat de fer més amè el temps de confinament i, a la vegada, recollir el testimoni de com els veïns i veïnes del municipi van viure aquells dies tan excepcionals. 

Finalment, l'Ajuntament ha decidit unificar les dues categories proposades, la de fotos i vídeos, i ha sortejat entre totes els participants 6 vals de 50 euros. També s’ha fet un sorteig entre tots els establiments comercials que han volgut participar en el concurs.

Els guanyadors són:
 
1. jara_almasalvaje (podrà gastar el val al Restaurante Bahía)
2. Cami Pons Preto (podrà gastar el val a Llibres Serra)
3. Loli Valenzuela (podrà gastar el val a Viajes Magón)
4. alcala3107 (podrà gastar el val a Roba Aldia) 
5. Africa Brau (podrà gastar el val al Bazar Sant Jordi)
6. _paquito_rous (podrà gastar el val a la Fàrmacia Navarro Carim)

Recollida dels vals amb cita prèvia
 
El guanyadors podran passa passar per l’Ajuntament per recollir el seu val a partir del dimecres 12 d’agost, previa sol·licitud de cita prèvia al telèfon 971 36 51 93.
 

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell