Els nous regidors de l'equip de govern prenen possessió del càrrec

Els nous regidors de l'equip de govern prenen possessió del càrrec31 d'agost de 2020

Dijous passat, 27 d'agost, va tenir lloc el Ple municipal extraordinari durant el qual els tres nous regidors de l'equip de govern van prendre possessió del càrrec.

Per part del PSOE van prometre el càrrec Pedro Sánchez i Ana Estefania Til, que substituiran als regidors Salvador Moragues i Jordi Vidal. Per part de Som Es Castell va prometre el càrrec Marisa Álvarez, que substituirà Gonçal Seguí.

Durant el Ple, tots els portaveus municipals van prendre la paraula per donar la benvinguda als nous membres de la corporació municipal.

Nou cartipàs municipal

Per la seva part,  l'alcaldessa Joana Escandell també ha donat la benvinguda als nous integrants de l'equip de govern i ha assenyalat que tots tres entren a l'Ajuntament "amb molta empenta, il·lusió i ganes de fer feina en aquests moments tan difícils".

A més, Escandell ha tornat a recalcar que "l'equip de govern està més unit que mai en l'objectiu de tirar endavant els importants projectes que ja estan en marxa".

Amb l'entrada dels nous regidors, s'han reestructurat les competències de l'equip de govern. El nou cartipàs municipal queda de la següent manera:

Joana Escandell
Urbanisme, Policia i Seguretat i Mobilitat

Joan Antoni Serra
Brigada d'Obres, Vies Públiques, Camins Rurals i Urbanitzacions

Noemí Gomila
Personal, Ordre Intern i Serveis Socials

Oscar Gómez
Hisenda, Noves Tecnologies, Comunicació, Patrimoni, Comerç i Parc i Jardins

Ana Estefanía Til
Esports, Joventut, Indústria i Turisme

Pedro Sánchez
Cultura, Festes, Educació i Cementeri

Marisa Álvarez
Medi Ambient, Aigua, Neteja Viària, Residus, Energia i Eficiència, Participació Ciutadana i Voluntariat

 
Imatges relacionades
 
 
 
 

Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell