S'obre el termini de preinscripció a les escoles municipals de música i pintura

S'obre el termini de preinscripció a les escoles municipals de música i pintura2 de setembre de 2020

Ja s'ha obert el termini per a fer les preinscripcions per al curs 2020-2021 de les escoles municipals de música, pintura i dibuix des Castell.

Enguany, a causa de la incertesa provocada per la crisi sanitària de la covid-19, l'Ajuntament ha decidit obrir un període previ de preinscripcions, per tal de saber el nombre d'alumnes i cursos que es podran formar.

A partir d'aquesta previsió, es preparà el funcionament de les classes seguint les normes sanitàries de prevenció de la covid-19, i finalment s'obrirà un nou període per formalitzar les inscripcions.

Preinscripció

Els interessats podran realitzar la preinscripció fins al 25 de setembre. Trobareu els fulls d'inscripció al final d'aquesta pàgina.

Els fulls d'inscripció es podran presentar presencialment a l'Ajuntament (demanant cita prèvia al 971 36 51 93 / 618 382 981) o a través de la Seu Electrònica.

Nous espais

Cal recordrar que a prinicipis d'any van finalitzar les obres de reforma de l'antiga escoleta Es Soleiet, que han permès optimitzar aquest cèntric espai i millorar les condicions de les escoles municipals de música i pintura.

Amb la reforma, els alumnes disposen d'aules més grans i de nous espais per guardar el material, i s'han pogut eliminar les llistes d'espera.


 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell