Agraïment als voluntaris de Protecció Civil

Agraïment als voluntaris de Protecció Civil 15 de setembre de 2020

El passat mes d'agost, va tenir lloc a l'Ajuntament un acte de reconeixement i agraïment a les agrupacions de Protecció Civil des Castell, Maó i Sant Lluís per la important tasca que han realitzat des de l'inici de la pandèmia.

L'acte va comptar amb la presència del primer tinent d'Alcaldia, Joan Serra, la regidora de Serveis Socials, Noemí Gomila, i el cap de la Policia Local des Castell, Pedro Vives.

Al llarg de tots aquests mesos, la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil ha estat un element imprescindible, especialment en àmbits com l'Àrea Social, on han ajudat en el repartiment d'aliments, o col·laborant amb la Policia Local durant els dies de les festes patronals de Sant Jaume, que enguany no s'han pogut celebrar.

Una vegada més, moltes gràcies. 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell