Comencen les obres del nou Casal d’Entitats des Castell 

Comencen les obres del nou Casal d’Entitats des Castell 29 de setembre de 2020

Ja han començat les obres del nou Casal d’Entitats des Castell, que s'ubicarà als baixos del número 19 del carrer Agamèmnon.

Les obres duraran entre quatre i cinc mesos, i permetran l’adequació de l’esmentat local, de propietat municipal, com a centre d’entitats del municipi. El nou local comptarà amb quatre espais, que ocuparan la Colla de Geganters i Grallers des Castell, la secció d’escacs del Centre de Cultura, l’associació Revel'art i la Societat Ornitològica de Menorca (SOM).

També es crearà un espai polivalent per a ús compartit de totes les entitats i associacions, que hi podran organitzar actes i reunions.

Proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius 2018

El Casal d’Entitats des Castell forma part dels projectes guanyadors escollits per la ciutadania en els Pressuposts Participatius 2018 del Consell Insular de Menorca, amb una partida assignada de 45.000 euros. Posteriorment, es va signar un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament des Castell i el Consell, mitjançant el qual el consistori es va comprometre a realitzar les obres necessàries per a desenvolupar la iniciativa (licitació, contractació i direcció de les obres).

Per altra banda, el projecte també compta amb finançament provinent del Pla territorial d'instal·lacions i equipaments culturals 2020 del Consell Insular de Menorca, a través del qual la institució insular aportarà 35.201 euros.

D'aquesta manera, del cost total de la reforma (161.000 euros), l’Ajuntament n'aportarà 80.799 euros.

 

 
Imatges relacionades
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell