Finalitzen les obres de dotació i reforma de les infraestructures de Sínia d'en Riera

Finalitzen les obres de dotació i reforma de les infraestructures de Sínia d'en Riera3 de novembre de 2020

Ja han finalitzat les obres per dotar de xarxa de sanejament el nucli urbà de Sínia d’en Riera, unes feines que han inclòs la reforma dels serveis d’abastament d’aigua potable, la instal·lació d’una nova xarxa d’enllumenat públic, la preparació d’una xarxa de telefonia soterrada i la millora de les voreres.

L’objectiu principal de les feines ha estat dotar de clavegueram aquest nucli de població, que no disposava d’aquest servei. També s’ha aprofitat per renovar la resta d’infraestructures.

Actuacions

La nova xarxa de sanejament d’aigües residuals funciona per gravetat durant tot el seu recorregut, i ha requerit la instal·lació d’una estació de bombeig per de connectar-la a la xarxa general de sanejament a l’encreuament entre el nucli de Sol de l'Est i la carretera Me-6. La posada en funcionament de l'estació de bombeig està a l'espera de la connexió elèctrica per part d'Endesa. 

Per altra banda, s'ha construit una nova xarxa d’aigua potable connectada a la xarxa general del poble, ja que el nucli s’abastia a través d’una infraestructura privada que emprava un pou local. 

L’actuació també ha contemplat el disseny d’una infraestructura de telefonia soterrada, que en el futur ha de permetre l’eliminació del cablejat aeri. A més, també s'ha dut a terme la instal·lació d’una xarxa d’enllumenat al llarg de tot el tram urbà, que compta amb punts de llum LED encastats a les parets de pedra seca cada vint metres.

Finalment, s'han pavimentat les voreres per tal que es puguin usar com a via pública urbana i es renovarà l’asfaltat de la calçada. 

Impost de Turisme Sostenible 2017

El projecte ha comptat amb el finançament del Govern de les Illes Balears a través de l'Impost de Turisme Sostenible, amb un import concedit de 393.149,49 €.
 

 
Imatges relacionades
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell