Rutes per caminar

Des d’aquest lloc us volem proposar tres rutes circulars per conèixer els camins rurals del terme municipal des Castell.
Totes són de dificultat baixa, estan identificades amb tres colors segons la seva llargària i les tres parteixen des de l’aparcament de l’escola annex a la carretera Me-2 de Maó as Castell.

Per poder seguir els itineraris amb facilitat, tots els cartells duen incorporat un codi QR on apareix el mapa amb les rutes que estan senyalitzades amb la cartelleria i fletxes del mateix color (verd, blau i vermell) que el trajecte que estem fent.

Ruta Verda. Llargària: 7,5 km. Temps Estimat: 2h.
Ruta Blava. Llargària: 12 km. Temps Estimat: 3h.
Ruta Vermella. Llargària: 13,5 km. Temps Estimat: 3,30h.

Us recordem que en alguns trams heu d’extremar les precaucions, atès que haureu de travessar alguna carretera o en alguna ocasió caminareu per trams on circulen vehicles a motor.
Porteu aigua, protecció pel sol i disfruteu d’una passejada pel nostre municipi.


alt text alt text alt text

 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell