L'Ajuntament i el Club Atlético Villacarlos renoven el seu conveni de col·laboració

L'Ajuntament i el Club Atlético Villacarlos renoven el seu conveni de col·laboració18 de novembre de 2020

La batlessa Joana Escandell, acompanyada per la regidora d'Esports, Ana Til, i Joan Quevedo, president del Club Atlético Villacarlos, van renovar ahir el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el club esportiu.

El conveni tindrà una durada màxima fins al 30 de juny de 2021, sense possibilitat de pròrrogues.

Cessió d'ús de les instal·lacions municipals

En virtut de l'acord, l'Ajuntament es compromet a cedir el Camp de Futbol Municipal de la Zona Esportiva Sergio Llull a l'entitat, per tal que aquesta el gestioni.

L'Ajuntament també cedirà, en horaris aprovats per la Junta de Govern Local, diverses pistes del Pavelló Poliesportiu i Annex per a la realització de futbol sala i futbol 5-6. 

Finalment, l’Ajuntament cedirà a l'entitat la gestió del bar de la Zona Esportiva Sergio Llull (que podrà ser subcontractat a tercers amb la corresponent autorització de l’Ajuntament), així com l’explotació de les tanques publicitàries del camp de futbol. 

Per la seva banda, l'entitat es compromet a seguir tots els protocols necessaris de prevenció de la covid-19 i fer-se responsable del seu compliment en totes les activitats organitzades pel club.

Aportació econòmica

Amb la signatura del conveni, l’Ajuntament també realitzarà una aportació econòmica al club de 12.000 euros.

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell