L'Ajuntament i el Club Bàsquet Es Castell renoven el seu conveni de col·laboració

L'Ajuntament i el Club Bàsquet Es Castell renoven el seu conveni de col·laboració19 de novembre de 2020

La batlessa Joana Escandell, acompanyada per la regidora d'Esports, Ana Til, i Bartomeu Vanrell, president del Club Bàsquet Es Castell, van renovar ahir el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el club esportiu.

El conveni tindrà una durada màxima fins al 30 de juny de 2021, sense possibilitat de pròrrogues.

Cessió d'ús de les instal·lacions municipals

En virtut de l'acord, l'Ajuntament cedeix l’ús de les pistes del Poliesportiu de la Zona Esportiva Sergio Llull al CB Es Castell. A més, el consistori també cedeix a l'entitat l’explotació de les tanques publicitàries del Poliesportiu.

Aportació econòmica

Amb la signatura del conveni, l’Ajuntament també realitzarà una aportació econòmica al club de 6.300 euros.

Mesures covid

Pel que fa a les mesures de prevenció de la covid-19, l'Ajuntament es compromet a proporcionar el personal de neteja suficient per mantenir netes les instal·lacions i complir amb els protocols de desinfecció i prevenció. 

Per la seva banda, l'entitat es compromet a seguir tots els protocols necessaris de prevenció de la covid-19 i es fa responsable del seu compliment en totes les activitats organitzades pel club.

 

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell