Nova aplicació per alertar de la presència d'espècies invasores a les Illes Balears

Nova aplicació per alertar de la presència d'espècies invasores a les Illes Balears3 de desembre de 2020

El Consorci per a la Recuperació de la Fauna Salvatge ha posat en marxa la nova aplicació de telèfon mòbil 'Línea Verde', una eina per a la detecció d'espècies exòtiques invasores presents a les Illes Balears. 

El COFIB és conscient de la necessitat de construir una administració més propera i més participativa, i per això dona un pas endavant i posa a disposició de la ciutadania una nova eina amb la qual podran comunicar incidències relacionades amb la presència d’espècies invasores a les Illes Balears, en qualsevol moment, d'una forma fàcil i ràpida. 

D'aquesta manera, l'usuari podrà notificar l'observació, i un tècnic del Consorci de Recuperació de Fauna de les Balears atendrà la consulta. 

L'aplicació es pot descarregar a la Play Store en cas de tenir un sistema Android o l'App Store si el dispositiu és d'Apple.

L'objectiu és que la col·laboració ciutadana contribueixi a preservar un medi ambient saludable i a la conservació de la biodiversitat de les nostres illes.

Per a més informació feu clic aquí. 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell