Ses Majestats els Reis d'Orient confirmen la seva visita as Castell

Ses Majestats els Reis d'Orient confirmen la seva visita as Castell10 de desembre de 2020

Ses Majestats els Reis d'Orient han comunicat amb una carta oficial als veïns i veïnes des Castell que els dies 5 i 6 de gener tornaran a visitar el poble.

El Centre de Cultura des Castell, organitzador de la cavalcada de Reis, està treballant colze a colze amb l'Ajuntament per adaptar la visita de Ses Majestats a la situació sanitària actual.

El dia 5 de gener, Ses Majestats recorreran tots els carrers i les urbanitzacions del poble per tal que els fillets i filletes des Castell els puguin saludar des dels balcons, finestres i portals de casa seva. Serà un recorregut més llarg, sense carrosses ni comitiva, per tal d'agilitzar la marxa i poder accedir a tots els carrers que sigui possible.

Així mateix, si les mesures sanitàries amb relació a la pandèmia ho permeten, també s'adaptarà el repartiment de regals porta a porta del dia de Reis. L'organització programarà diferents dies per entregar els paquets al local social de l'entitat, on s'haurà de sol·licitar cita prèvia i complir amb uns requeriments estrictes a l'hora de presentar els regals. I el dia 6 de gener, Ses Majestats passaran per cada casa, on només hi podrà haver els residents habituals del domicili.

En aquest sentit, l'organització treballa amb la Policia Local per complir tota la normativa i evitar desplaçaments i aglomeracions als carrers.

Cal remarcar que en tot moment es complirà amb les indicacions establertes pel Govern i s'adaptarà l'esdeveniment a la situació sanitària que decretin les autoritats competents.

A mesura que s'apropin les dates, des del Centre de Cultura i l'Ajuntament es farà difusió de tota la informació corresponent a la cavalcada i el repartiment de regals (horaris, recorregut, servei de cita prèvia, etc.).

Visita del Pare Noel

Aquest dissabte, 12 de desembre, d'11.30 a 13 hores, el Pare Noel visitarà el Mercat de Nadal, que tindrà lloc a la plaça del Mercat.

Visita de l'Ambaixadora Reial

El dissabte 2 de gener serà el torn l'Ambaixadora Reial, que rebrà les cartes dels més petits a la plaça del Mercat, de 18.30 a 20 hores. L’acompanyaran el grup José y sus Muchachos.

 

 
Imatges relacionades