La Regidoria de Medi Ambient col·labora amb la campanya de neteja de platges del GOB Menorca

La Regidoria de Medi Ambient col·labora amb la campanya de neteja de platges del GOB Menorca21 de desembre de 2020

L'Ajuntament des Castell col·labora, a través de la Regidoria de Medi Ambient, amb la campanya de neteja de platges impulsada pel GOB Menorca.

Des del consistori es proporciona material per als voluntaris del municipi que participen en la iniciativa, com bosses, sacs, guants i bàscules digitals.

Aquest matí la regidora de Medi Ambient, Marisa Álvarez, ha fet la primera entrega de material a l'Associació de Veïns des Castell. 

Campanya d'adopció de trams de litoral

El GOB Menorca va posar en marxa el passat mes de setembre un programa d’adopció de trams del litoral, que ja compta amb 1500 participants repartits en diferents grups que han adoptat 90 platges, cales o trams de litoral de l’illa.

Aquesta iniciativa és una proposta d'activitat a la natura que busca el diagnòstic i la millora de l'estat de conservació del litoral menorquí mitjançant:

    • L'observació dels valors naturals
    • L'actuació sobre incidències
    • La neteja del litoral

Per a més informació podeu fer clic aquí. 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell