Recorregut de la visita dels Reis d'Orient al municipi des Castell

Recorregut de la visita dels Reis d'Orient al municipi des Castell4 de gener de 2021

Aquest dimarts, 5 de gener, a partir de les 17 hores, Ses Majestats els Reis d'Orient recorreran els carrers del municipi des Castell per tal de saludar els fillets i filletes del municipi. 

A causa de la pandèmia, enguany no es podrà dur a terme la tradicional cavalcada, i Ses Majestats realitzaran un recorregut més llarg i adaptat a les mesures sanitàries vigents, sense carrosses ni comitiva.

Els fillets i filletes hauran de saludar Ses Majestats des dels balcons, finestres i portals de casa seva. Els residents dels carrers o zones rurals per on no passin Ses Majestats, es podran apropar al carrer més pròxim per veure'ls passar, respectant sempre la normativa sanitària.

El recorregut serà el següent:

Dimarts 5

17 h -Trebalúger
17.30 h - Sol de l'Est
18 h  - Santa Anna
18.30 h - Son Vilar
19.15 h - Es Castell

Dimecres 6

A partir de les 9 h Ses Majestats recorreran els principals carrers des Castell.

Els Reis d'Orient suspenen el repartiment de regals casa per casa

Davant la situació sanitària actual i seguint les indicacions de les autoritats, no es podrà efectuar la tradicional entrega de regals porta a porta. 
 

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell