Finalitzen les feines de renovació del parc infantil de Bellavista

Finalitzen les feines de renovació del parc infantil de Bellavista4 de gener de 2021

Ja han finalitzat les feines de reforma integral del parc infantil de Bellavista, que han comportat la renovació total d'aquest espai.

En concret, s'ha instal·lat un nou paviment de gespa artificial i nous elements de joc, adreçats a fillets i filletes de 0 a 5 anys. També s'ha renovat la il·luminació.

L'objectiu de la reforma és que els més petits puguin jugar tranquil·lament en aquest parc i els més grans emprin el parc de s'Esplanada. 

El pressupost de renovació dels jocs i de la gespa artificial ha estat de 18.120,23 euros (IVA inclòs). 

Pla de renovació dels parcs

La reforma del parc infantil de Bellavista s'emmarca en el pla de millora dels parcs del municipi. En aquest sentit, cal recordar que recentment s'ha reformat i ampliat el parc infantil de s'Esplanada i s'han instal·lat noves porteries i gespa artificial al camp de futbol d'aquest cèntric espai.

 
Imatges relacionades
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell