L’Ajuntament instal·larà una pista d’skate desmuntable a s’Esplanada

L’Ajuntament instal·larà una pista d’skate desmuntable a s’Esplanada7 de gener de 2021

L’Ajuntament instal·larà un skate park mòbil a la plaça de s’Esplanada, devora els plataners que hi ha al costat del camp de futbol.

En concret, s’instal·laran tres mòduls prefabricats independents, que es podran retirar durant les festes patronals. 

Està previst que el muntatge de la pista es dugui a terme durant el primer trimestre de l’any, i el cost de la instal·lació serà de 18.149,64 euros (IVA inclòs). 

Iniciació a l'skate

El regidor Oscar Gómez ha explicat que l’actual equip de govern ha triat aquesta ubicació després de desestimar la construcció d’un skate park de formigó en un solar del camí d’en Verema, un espai on actualment s’estan duent terme les obres d’ampliació de l’aparcament de les escoles.

La solució triada permetrà que el municipi des Castell compti amb una pista d’skate dissenyada per a la iniciació en aquest esport —que enguany serà olímpic per primera vegada—, satisfent les demandes dels joves del municipi. 

Gómez també ha assenyalat que si la demanda d’aquest espai es consolida, es podrien considerar posteriors ampliacions o la construcció d’una pista més gran en un espai adient.

 
Imatges relacionades
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell