L’Ajuntament crearà un nou parc a la urbanització de Sol de l’Est

L’Ajuntament crearà un nou parc a la urbanització de Sol de l’Est25 de gener de 2021

L’Ajuntament des Castell ja ha adjudicat les obres per a la creació d'un nou parc a la urbanització de Sol de l’Est.

Concretament, el nou equipament s’ubicarà en una parcel·la de titularitat municipal, situada entre els carrers Lepant i Vinaròs, que actualment es troba en estat d’abandonament.

La batlessa Joana Escandell ha recordat que les obres del nou parc se sumaran a les feines de renovació de l’enllumenat de tota la urbanització i a la construcció d’una nova vorera i un museu paisatgístic a l’avinguda del Port.

Escandell ha assegurat que “feia falta adequar i modernitzar aquesta urbanització i totes aquestes actuacions seran un revulsiu que li donarà el caire turístic que necessitava”.

Nou parc infantil i de descans

El projecte contempla la creació d’un espai infantil amb jocs per a diferents edats, així com espais de pas per connectar els dos carrers i zones enjardinades i de descans. El nou espai ocuparà una superfície aproximada de 1.066 m².

En total, el projecte preveu la instal·lació de quatre jocs infantils, que inclouen gronxadors per a diferents edats, cavallets i una piràmide de cordes. També s’instal·larà un nou enllumenat i bancs de plàstic reciclat.
.
Les obres les durà a terme l’empresa Construcciones Olives per un preu de 88.438,90 euros (IVA inclòs), i el projecte comptarà amb finançament provinent del PIC turístic del Consell Insular de Menorca, que assumirà el 62,8 % del cost de les feines.

Es preveu que les obres comencin durant els mesos vinents i tenen un termini d’execució de vuit setmanes.

 
Imatges relacionades
 
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell