Comença la instal·lació del nou model de papereres

Comença la instal·lació del nou model de papereres1 de febrer de 2021

La Brigada Municipal, a iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient, ha començat a instal·lar el nou model de papereres, que serviran per millorar l'estat general de neteja del municipi. 

Les antigues papereres s'aniran substituint progressivament i també s’ampliarà el nombre total d'unitats, tant al poble com a les urbanitzacions. En total, es preveu instal·lar 160 noves papereres.

Nou model

El nou model (Cibeles de la marca Sulo) permetrà evitar que les escombraries surtin volant quan fa vent, com passa actualment, ja que la boca d'introducció està coberta. Això també serveix per evitar l'entrada de l'aigua de pluja.

A més, la dimensió de la boca també està pensada per impedir la introducció de qualsevol altra tipologia de residus, i evitar l'incivisme d'algunes persones que hi tiren les bosses de fems. Per altra banda, les línies d'estil ranurades impedeixen l'aplicació de grafits.

Les noves papereres tenen cendrer i compten amb indicacions en braille per a persones invidents.

La renovació de les papereres del municipi tindrà un cost de 18.128,22 euros, que es finançaran a través d'una partida d'inversions financerament sostenibles.