Ruta Verda

Llargària: 7,5 Km. - Temps estimat: 2 hores

Descarrega la ruta:

PDF KML
alt text


alt textPartirem des de l’aparcament de l’escola Àngel Ruiz i Pablo des Castell i agafarem el «Camí d’en Verema» en direcció Polígon Industrial des Castell pujant al costat esquerre dels patis de l’escola i passant al costat de la torre dels pous municipals.


alt textUn cop arribats al final d’aquest sender entre matolls (sense paret seca a les bandes) trobam una barra metàl·lica i allà on acaba el terreny de terra, giram a la dreta en direcció al Polígon Industrial i a uns 100m giram a l’esquerra per agafar el «Camí de Biniatap» direcció al Camí de Rafal (al costat d’un gran cartell del Institut Balear de Sanejament).


alt text

Una vegada recorreguts uns 900m pel «Camí de Biniatap» arribarem a una cruïlla. En aquest punt girarem cap a la dreta per agafar el «Camí de Rafal» (direcció al lloc de Na Xenxa) caminarem uns 300m fins a trobar una nova cruïlla. Agafarem el camí de l’esquerra (el «Camí des Garrover Gros») caminarem uns 500m fins al «Camí d’en Talla Cotes» cap a la dreta. Seguirem fins al final d’aquest camí per arribar al «Camí de Trepucó a Trebalúger».


 


alt textGirant a la dreta (direcció al lloc de Na Xenxa) caminarem una distància aproximada de 700m fins al primer desviament a la dreta (abans d’arribar al lloc de Na Xenxa) per agafar el «Camí de Rafal» (direcció cap el «Camí de Biniatap»). Seguirem aquest camí uns 900m fins a la pròxima cruïlla amb el «Camí des Garrover Gròs» que ja havíem creuat abans. Seguirem recte deixant l’esmentat camí a la dreta fins arribar a la següent cruïlla entre els camins de «Rafal» i «de Biniatap».

Atenció. Aquí girarem a l’esquerra i tot d’una cap a la dreta pel «Camí de Rafal» fins arribar a un tram asfaltat cap el lloc de Biniamimó, que deixam a mà esquerra.


alt textUn poquet abans d’arribar a la urbanització Sinia d’en Riera, girarem cap a l’esquerra per agafar el «Camí de Sa Torrilla»,


alt textfins a desembocar a un camí on girarem a l’esquerra cap al Polígon Industrial des Castell fins a trobar de nou les barreres metàl·liques que havíem passat a l’inici de la ruta per agafar el «Camí d’en Verema» que passarem per tornar al punt de partida al costat de l’aparcament devora l’escola Àngel Ruiz i Pablo.