Ruta Blava

Llargària: 12 Km. - Temps estimat: 3 hores

Descarrega la ruta:

PDF KMLalt text

alt textAquesta ruta proposa la sortida des de l’aparcament de l’escola Àngel Ruiz i Pablo des Castell (a l’entrada del pas subterrani que travessa la carretera Me-2),


alt text


alt textSeguirem per la vorera direcció Sant Lluís, fins a arribar a l’entrada de la Urbanització Sol del Este.

ATENCIÓ!!
En aquest punt creuarem la carretera amb molta precaució en direcció cap a Sant Lluís. Caminarem uns 100m pel voral esquerra de la carretera i creuarem de nou (en el punt de més visibilitat) cap el marge dret per entrar cap a la Urbanització Sínia Riera.


alt text


alt textSeguirem recte deixant l’entrada de la Urbanització a la dreta fins que s’acabi la part d’asfalt del «Camí de Rafal» per continuar per l’esquerra dins d’aquest mateix camí que a partir d’aquest punt és de terra.


alt text


alt textCaminarem uns 600m fins arribar a la cruïlla amb el «Camí de Biniatap» que agafarem girant cap a l’esquerra direcció a Toraixa fins arribar a la Carretera Me-6.


alt textATENCIÓ!!
*A partir d’aquest punt haurem de passar per trams on transiten vehicles i haurem d’anar amb molta precaució.


alt textAmb molt de compte travessarem cap el «Camí de Binissaida» (asfaltat), fins arribar a l’encreuament del «Camí Fosc». En aquest punt deixarem el «Camí de Binissaida» (asfalt) i girarem a la dreta cap el «Camí Fosc» direcció a la Urbanització Trebalúger.


alt textEn arribar al Camí (carrer) de Rafalet girarem cap a la dreta fins arribar a la rotonda de la Carretera des Castell a Sant Lluís (Me-6) que travessarem per a continuar pel «Camí de Trebalúger a Trepucó» direcció a Trepucó.


alt text


alt textAvançarem pel camí fins arribar a la cruïlla amb el «Camí de Rafal» (que deixarem endarrere a la dreta), ens desviarem a l’esquerra per trobar el «Camí de Ses Planes» que ens portarà fins al «Camí Vell de Sant Lluís» que agafarem girant a la dreta.


alt textSeguirem fins arribar a la cruïlla amb el «Camí Llarg» (transitat per vehicles), creuarem el «Camí Llarg» i seguirem recte pel «Camí Vell de Sant Lluís»


alt textfins arribar al desviament (cap a la dreta) des «Camí des Moro». És un caminet curt i estret que ens portarà al Camí de na Xenxa on girarem a l’esquerra cap al «Camí Verd».


alt textAgafarem el «Camí Verd» cap a la dreta (en baixada) fins gairebé arribar a la Carretera de Maó as Castell (Me-2) on veurem a la dreta el «Camí de Biniatap» (un camí que fa pujada cap a la Urbanització de Son Vilar).


alt textDeixarem la primera entrada a la Urbanització i continuarem pel «Camí de Biniatap» fins arribar a la segona entrada a la Urbanització que agafarem girant a l’esquerra per l’Avinguda del Camp i després per el Carrer Biniatap (girant a la dreta) que, en baixada, ens deixarà en una zona enjardinada de la urbanització.


alt text


alt text


alt textTravessarem per la dreta d’aquesta zona verda, fins trobar un caminet estret entre les cases que ens durà a una rampa amb barana que baixa a la carretera de Es Castell a Trepucó (Me-4).

Creuarem pel pas de vianants, per després pujar per la vorera uns 30m i girar a l’esquerra agafant el Camí de «Ca les Floris» que, amb una baixada pronunciada, ens durà a la carretera de Maó a Es Castell (Me-2).


alt text


alt textGirarem cap a l’esquerra fins al pas de vianants i creuarem la carretera per agafar la vorera que ens portarà al punt de partida de la ruta.