Ajuts per pal·liar els efectes econòmics del mes de gener en diferents sectors de Menorca com a conseqüència de l’adopció del nivell 4 d’alerta sanitària

Ajuts per pal·liar els efectes econòmics del mes de gener en diferents sectors de Menorca com a conseqüència de l’adopció del nivell 4 d’alerta sanitària9 de febrer de 2021

Ja es poden sol·licitar els ajuts del Consell Insular de Menorca destinats a pal·liar els efectes econòmics del mes de gener en diferents sectors econòmics de Menorca a conseqüència de l’adopció del nivell 4 d’alerta sanitària. 

Es tracta d’una línia d’ajuts directes per als sectors econòmics afectats per les restriccions aprovades per l’Acord del Consell de Govern de 15 de gener de 2021. La finalitat és ajudar a pal·liar la pèrdua econòmica produïda per les restriccions derivades del nivell 4 d’alerta sanitària i proporcionar liquiditat, a la vegada que garantir la continuïtat de l’activitat econòmica. Cada beneficiari podrà accedir a una ajuda de 1.500 € mensuals durant un període màxim de tres mesos.

Els sectors inclosos en la línia d’ajudes directes són el de la restauració i la seva cadena de valor, empreses esportives amb espais tancats propis, acadèmies de dansa, ioga i similars, així com empreses amb dedicacions principals de balnearis i similars, entre d’altres.

PER A TRAMITAR L'AJUT FEU CLIC AQUÍ.

 
Enllaços Relacionats
BOIB - Ajuts covid-19 gener 2021